FAQ´S

1. Hva bruker man bildene til? 

Noen tar bilder som en gave til partneren sin, men de aller fleste tar bildene for å øke sin egen selvtillit eller som å vinne kroppen tilbake etter en skilsmisse eller spiseforstyrrelse.

2. Hvor mye koster det? 

Selve fotograferingen koster 2300 kroner. Det inkluderer en guide til fotografering og personlig veiledning under hele fotograferingen, tilgang til kundegarderoben som inneholder masse digg undertøy, halvannen times fotografering, 30 dagers online galleri, visningstime og en enorm mestring og boost av selvtillit. 

3. Hvor mange bilder får jeg med?

Bilder og andre produkter kan kjøpes på visningstimen. Utenom dette får du et 30 dagers online galleri hvor du får se alle bildene i etterkant av visningstimen. 

4. Hva produkter tilbyr du? 

Vi trykker alle bildene våre selv, og her er produktene vi tilbyr. 

- Album

- Bildeboks

- Print på fotopapir

- Print på skumplate

- Digitale filer

- Digitalt album

5. Har dere delbetaling?

Vi kan lage rentefrie delbetalingsavtaler på bestillingen, men ikke på fotograferingen. Avdrag blir vi enige om på visningstimen. Vi trykker bestillingen når den er betalt fullt. 

6. Må bildene mine publiseres? 

Ingen bilder deles uten samtykke. Dette samtykket er også kontraktfestet mellom deg og kunde og oss som studio. Det er superkjekt for oss om vi får dele de flotte bildene, men det er absolutt ingen krav. 

7. Hva står i kontrakten? 

Ordet kontrakt høres veldig skummelt ut, men det er egentlig bare avtalen vår skriftlig. Den beskriver hva fotografering vi skal ha, hvor og når. Den forklarer alt rundt samtykke,  bildebruk, utsettelse/kansellering av fotograferingen. 

8. Hva skal jeg ha på meg? 

Ta gjerne med noe matchende undertøy som du selv liker. Om du ikke har noe  hjemme har vi masse snadder i studio som passer til alle. 

9. Hva gjør jeg med sminke og hår?

Kom slik det er naturlig for deg. Ikke ha så mye sminke og oppsatt hår at du ikke føler deg som deg selv. Da vil heller ikke bildene oppleves som naturlige for deg i etterkant.